top of page

Mijn behandelingen

Reiki
Tijdens een Reiki behandeling kom je geheel tot rust en zul je energie ontvangen. Door middel van handoplegging worden de verschillende energiepunten van het lichaam behandeld. Reiki heelt op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je bent een uur bij mij en aan de hand van het eerste gesprek bepalen wij samen wat ik kan en wat jij wilt. Tijdens je behandeling kan je je kleding aanlaten.

 

Een losse sessie kost €79,00 – je bent dan 75 minuten bij mij.

Vier sessies 10% korting. 

 

Bel of vul het contactformulier in om een sessie te boeken of voor meer informatie.

Ayurvedische massage

Een ayurvedische massage is een zachte energetische massage die zorgt voor een diepe ontspanning. We starten iedere behandeling met een intake gesprek om je te laten landen in het hier en nu. Er wordt gebruik gemaakt van warme olie die door meerdere lagen van de huid zal worden opgenomen en het ontgiften van je lichaam bevordert. Ayurvedische massages hebben een krachtig effect op ons zenuwstelsel waardoor je weer in staat bent om beter naar je leven te kijken en de juiste stappen te zetten om beslissingen te nemen. Deze behandelingen zullen je het verschil laten voelen tussen een massage en aan-geraakt worden met liefde.

Een ayurvedische massage kost:
60 min. €69,00 
75 min. €79,00  
90 min. € 89,90 

Bel of vul het contactformulier in om een sessie te boeken of voor meer informatie.

 

Indiase hoofdmassage
De Indiase hoofdmassage is een veilige en effectieve manier om pijn en stijfheid te verlichten en vermoeidheid verdrijven. Het is een massagetechniek waarbij druk wordt uitgeoefend op rug, nek, schouders, armen, hoofd, haar en gezicht. Behalve lichamelijk, werkt het ook op psychisch niveau, doordat het de geest kalmeert, ontspant en stress bestrijdt. Daarnaast bevordert het de nachtrust. Naast de ontspanning van de spieren wordt ook het bloed en het lymfestelsel gestimuleerd om gifstoffen af te voeren en zo het herstel te bespoedigen. 

 

Een behandeling duurt ongeveer 40 minuten en we starten met een warm voetenbad, deze massage kost €45,00.

Bel of vul het contactformulier in om een sessie te boeken of voor meer informatie.

Reiki
Ayurvedische massage
Indiase hoofdmassage
IMG_0402.jpg
Reiki
bottom of page